Ik zoek

In Borne biedt Wijkracht op verschillende (levens)gebieden ondersteuning. Alle inwoners kunnen kosteloos gebruikmaken van onze ondersteuning. Waar ben je naar op zoek? Kijk in het menu om te zien op welke gebieden wij informatie, advies en ondersteuning bieden. Staat jouw onderwerp er niet tussen of weet je niet zeker of je bij ons terecht kunt voor informatie, advies of ondersteuning? Neem gewoon contact met ons op. In veel situaties weten wij jou de weg te wijzen naar de ondersteuning die je nodig hebt.

 

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...