Vriendenkringen

Nieuwe mensen ontmoeten, bevriend raken; het lijkt misschien vanzelfsprekend. Toch is het voor lang niet iedereen zo eenvoudig als het klinkt. Daarom zijn er de vriendenkringen! Iedereen die moeite heeft met het vinden en aangaan van vriendschappen kan zich aansluiten bij een vriendenkring.

Vriendenkringen
Een vriendenkring bestaat uit maximaal vijf personen. Deze groep komt regelmatig bij elkaar. Bijvoorbeeld één keer per maand. Deze vriendenkring krijgt ondersteuning van een vrijwilliger en de eerste twee keer is er ook iemand van Impuls, Salut of Wijkracht aanwezig.

Activiteiten
Samen met de vrijwilliger spreek je met de groep af wat je de volgende keer gaat doen. Wil je samen koken, naar de film, gezellig bij iemand thuis spelletjes doen of wandelen; dat bepaal je samen. De kosten voor een activiteit betaal je zelf. Je komt zelfstandig naar de afspraken en je doet actief mee.


Meedoen?
Ben je 18 jaar en ouder, woon je in regio Twente en wil je in contact komen met anderen? De vriendenkring helpt je daar mee. Aanmelden kan via Impuls, Salut of Wijkracht. Stuur een mail naar info@wijkracht.nl, vermeld je gegevens en geef aan dat je belangstelling hebt voor een vriendenkring. Eerst meer weten? Dan kun je bellen met:

  • Mari Mateman in Borne: 06 34 35 18 53

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...