Ouderen ondersteuning

Onze ouderenadviseurs weten wat er komt kijken bij het ouder worden. Fysieke beperkingen, minder sociale contacten, verlies van dierbaren; voor oudere mensen zijn dit situaties die eerder voorkomen dan bij jongere mensen. De persoonlijke leefsituatie is voor ons het uitgangspunt voor de ondersteuning die wij bieden.

Met ontmoetingen, activiteiten en persoonlijke ondersteuning is Wijkracht er voor de oudere inwoners van Borne. Door informatie en advies te geven helpen we ouderen de weg te vinden naar wat voor hen belangrijk is. Met verschillende activiteiten en ontmoetingsmogelijkheden stimuleren we de sociale contacten en gaan we eenzaamheid tegen. Ook zijn er beweegactiviteiten die bijdragen aan de lichamelijke gezondheid. Voor ouderen, mantelzorgers, familieleden en vrienden van ouderen is de ouderenadviseur een vraagbaak.

Op www.woborne.nl vind je meer informatie. 

 

 

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...