Activiteiten en ontmoeting

Bezig blijven en elkaar ontmoeten; dat is goed en fijn om te doen. In Borne zijn er veel verschillende manier om actief te blijven én om andere mensen te ontmoeten. Gewoon voor een kop koffie of om juist samen activiteiten te ondernemen. 

Weet u nu niet zo goed wat u graag wilt doen of waar u zich het beste thuisvoelt? Wij helpen u graag om een activiteit of ontmoetingsmoment te vinden dat past bij uw wensen en mogelijkheden. Samen komen we daar wel uit. Neemt u gerust contact met ons op: borne@wijkracht.nl of 088 945 57 22.

Diverse mogelijkheden
In Borne zijn er op verschillende locaties mogelijkheden om samen iets te ondernemen. Denk aan:

  • samen eten
  • samen sporten
  • samen creatief bezig zijn
  • samen iets nieuws leren (training of cursus)
  • samen een hobby uitoefenen

Van walking voetbal, tennissen, wandelen, (duo)fietsen, schaatsen en yoga tot biljarten, bloemschikken, een kookcursus en handwerken; het is allemaal aanwezig in Borne voor jong én oud. Informeer bij Wijkracht voor de mogelijkheden. Samen zoeken we een locatie en activiteit die het beste past bij uw wensen en mogelijkheden. Bel ons: 088 945 57 22.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...