Skillz jongerenwerk

Sociale media, drugs, alcohol, cyberpesten, een verhuizing of scheiding; de snel veranderende wereld kan voor jongeren verwarrend en bedreigend zijn. Zeker wanneer er thuis of op school ook het nodige speelt.

Skillz biedt jongeren perspectief, inzicht en kijkt naar wat een jongere kan én wil.

Dit doen ze door persoonlijke ondersteuning en door middel van groepsactiviteiten. De jongerenwerkers zijn aanwezig op scholen, bij (sport)verenigingen en gewoon 'op straat'. Samen ontdekken waar jouw Skillz liggen!

Het Skillz team in Borne bestaat uit meerdere jongerenwerkers die je allemaal kunt volgen via Instagram! Want een website; dat is natuurlijk niet echt hip. Meer weten over het jongerenwerk? Bel, mail of chat met ons. Of stuur een dm naar een van de jongerenwerkers op instagram.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...