Ouderen

Iedere levensfase kent andere vragen en zorgen. Wijkracht biedt informatie, advies én ondersteuning, voor iedereen, bij iedere leeftijd. 

Professionals, vrijwilligers en samenwerkingspartners werken samen om het voor oudere inwoners in Borne zo aangenaam mogelijk te maken. Wij vinden, verbinden en versterken: dat is de kracht van Wijkracht

Hebt u iemand nodig met kennis van ouderdomsvraagstukken, voorzieningen en activiteiten in Borne, wet en regelgeving, voor u zelf of een ander? Kijk eens rond hier op de website of neem contact met ons op. Voor al uw vragen, ideeën of zorgen kunt u bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...